مقالات
نمایش نسخه اصلی
زانتان گام یا پکتین، کدام ماده را برای تولید مربا استفاده کنیم؟
در این مقاله قصد داریم مزایا و معایب استفاده از زانتان گام و پکتین را در تولید مربا برای کسب و کارهای خانگی، کارگاه های کوچک و شرکت های بزرگ مقایسه کنیم.قبل از هر چیزی اجازه دهید درباره هر ماده اطلاعاتی با شما به اشتراک بزاریم
110
زانتان گام یک ژلاندهنده است که توسط باکتریهای Xanthomonas campestris تولید میشود. این ماده با فرآیند فرمنتاسیون قندها تولید میشود و در نتیجه به صورت یک پودر سفید و ریزدانه به دست میآید که در آب حل میشود و ویسکوزیته آن را افزایش میدهد.