زانتان گام یا پکتین، کدام ماده را برای تولید مربا استفاده کنیم؟

زانتان گام یا پکتین، کدام ماده را برای تولید مربا استفاده کنیم؟
زانتان گام یا پکتین، کدام ماده را برای تولید مربا استفاده...
1402/7/9
0
109

زانتان گام یک ژلان‌دهنده است که توسط باکتری‌های Xanthomonas campestris تولید می‌شود. این ماده با فرآیند فرمنتاسیون قند‌ها تولید می‌شود و در نتیجه به صورت یک پودر سفید و ریزدانه به دست می‌آید که در آب حل می‌شود و ویسکوزیته آن را افزایش می‌دهد.

نظرات کاربران پیرامون این مطلب

انصراف از پاسخ به کاربر